this is me! ! !

this is me! ! !
no matter what other people say about us,do not easily give up,try to be the best among the best,life must go on,we must be strong and always adhere to the motto of our lives,GO IFFAH SYAHIRAH ! ! !

Friday, 31 May 2013

Menangis Lagi

Iffah Syahirah binti Moahamd Nazli 

Lame jugak tak update. Biase lah estate management students memang busy gile kalah budak architechture. Sem 2 ni banyak gila report nak kene hanta. last minite report pon ade. Dr Rosli bagi seminggu je nak submit spss. 

Tak kisah lah. Itu memang lumrah students. Lepas submit semuanya, memag lega gila. tapi ade sesuatu yang membantut kan kegembiraan aku. 

Aku paling benci kne marah. kalau kene marah mesti nak melilih je air mata ni. walau pon mahal crytal mata ni. tapi mahal lagi maruah aku yang telah kau calar kan wahai Zules

pape pon thanks sebab malu kan aku depan org ramai. aku terima walau pon terpaksa membazir air mata. harap kau tak tolak markah exam aku. tapi suka hati lah. aku tak pernah benci kau. tapi kali ni hati telah tawar. hilang hormat ku kepada mu.. aku mintak maaf. walau kau tak kesah sbb kau lecturer. dan aku bukan lah student kesayangan kau seperti yang laen. dan xpandai pon macam yan laen. aku terima. 

p/s : aku tak de niat nak publish bende ni sebab nak tunjuk kebencian. tp aku mmg pantang dimalukan. patot lah tak dpt2 Dr.

aku mintak maaf.

HATERS GONNA HATE

  • LEMBUT KAN HATI HAMBA MU INI YA ALLAH
  • AKU TIDAK MUDAH MEMAAFKAN 
  • TIDAK NIAT UNTUK MEMBENCI
  • BERI AKU PELUANG
  • HALAH KAN SEGALA ILMU
  • DOAKAN KEJAYAAN AKU 

1 comment: